Lid worden van NSW?

Beleef een geweldige studententijd waarin je uitgedaagd wordt om je op persoonlijk- en geloofsgebied te ontwikkelen en kom bij NSW!

Wil jij net als andere studenten een fantastische studententijd beleven waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als geloofsgebied?

Word dan lid bij NSW!

  • Inschrijven of vragen stellen over de vereniging of het lid worden van NSW kan door een mailtje te sturen naar  abactis@navigatorswageningen.nl
  • Wij zij natuurlijk ook te vinden tijdens de introductieweek (AID) in Wageningen!
  • Zoek je nog een slaapplek voor tijdens de AID? Stuur ons een bericht zodat wij er een voor je kunnen regelen in een van onze verenigingshuizen.

Verenigings Introductietijd (VIT)

NSW kent, net zoals de meeste andere studentenverenigingen in Wageningen, een Verenigings Introductie Tijd (VIT) van een aantal dagen + overnachting. Deelname aan de VIT is voor alle aspirant-leden verplicht, uitzonderingen hierop kunnen worden gemaakt in overleg met het verenigingsbestuur. Het doel van de VIT is om aspirant-leden kennis te laten maken met het karakter en de visie van de vereniging; aspirant-leden bekend te maken met alle rechten en verplichtingen van het lidmaatschap van de vereniging; het kweken van een onderlinge band tussen de aspirant-leden in de nieuwe jaarlaag. Deelnemende aspirant-leden hoeven nooit te tekenen voor een geheimhoudingsplicht.

Zet de volgende data alvast in je agenda (2024/2025):

Lid voor een half jaar

Ben jij maar voor korte tijd in Wageningen maar zou je wel graag in die tijd samen met NSW-ers willen nadenken over God? Voor jou hebben we het halfjaarskringlidmaatschap. Met dit lidmaatschap kan je een half jaar mee kringen met een NSW-kring. Onze kringen zijn eens in de twee weken op dinsdagavond vanaf 20:00, en afhankelijk van de kring waarbij je wordt ingedeeld bespreek je met elkaar een bijbelgedeelte, een boekje of een thema. 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje!

IMG_0096_NSW